Z nového mazlika

Konečně mám první vlaštovky z nový hračky. Miluju ty chvíle kdy náhodně nacházím ještě nevyfocené filmy a klepu se z toho radostí. Takhle to bylo i s tímhle Ilfordem. Teď pokračuju s náhodně zapomenutou portrou od Kodaku. 

Já už fakt dlouho přemýšlím nad skutečně plánovaným a vymazleným focení na film. Nějak mi to zatim nevychází. Sem neschopná. A líná. Snad mě to s jarem přejde. Tě pic.

 

S Bárou jsme si udělaly malou fotící procházku na Petřín.

 

Stihla jsem ji cvaknout dřív než se stihla připravit 😀

 

V domečku na Kampě se vyhrávalo, tak jsem si taky cvakla něco, byť byla fakt tma.

 

Toníček ♥♥♥

 

Nový rok v Novém Bydžově…a spící zahrada

 


Jen tak mimochodem, dneska pořádám akci na Kampě. V domečku, líbezně zvaném Salla Terrena, který je součástí Komunitního centra Kampa. Na konci roku jsem zorganizovala absolventskou výstavu a promítání na lodi Cargo Gallery. Byla to fuška, ale koncept, který z toho nakonec vyšel se mi dost zalíbil. Tak kdybyste náhodou neměli do čeho píchnout, přijďte se mrknout na komornější verzi DiSgrafig. Bude to sranda.

 

Facebooková akce DiSgrafig Vol. 2 na Kampě

Už vám ta zima začíná lézt krkem? Mně jo. Už mě to neba, i přesto, že po dlouhé době je Praha skutečně pod sněhem. Ach jo.

Pac & Pěstí Metteorwa

Mohlo by se vám také líbit...

One thought on “Z nového mazlika

  1. trimaliny

    8 února, 2017 at 3:34pm

    Koukám na skeny a mimoděk zahlédnu tu čáru, co mi skener dělá taky a trochu mě to jednak uklidnilo (že v tom nejsem sama), ale taky dost vytočilo, co si to ta elektronika dovoluje ničit takovouhle kinofilmovou snahu.
    Lenost a zima jdou ruku v ruce :), přeju víc energie na to jaro.

Your email will not be published. Name and Email fields are required

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..