Simona

Bylo nebylo, proběhla mi taková škatulata s foťákama. Po tom, co mám uvolněný, tzn. nedošroubovaný Nikon FM a jsem neschopná zajistit mu doktora, neodolala jsem v Analogue Nikonu FEuž na začátku léta. Stejný má i NatyAgi – to je prosím maskovací přezdívka. Často spolu venčíme čokle. No, a rozdíl oproti FM je, že FE má i automat. Tedy, aby bylo jasno, k plnohodnotnému provozu závěrky potřebuje baterky. Myslela jsem, že mi to bude vadit, ale nakonec mě to nijak neomezuje, i když automat moc nevyužívám – maximálně občas prostě z lenosti (mmchdm – bez baterek FE funguje pouze na Bulb, nebo nouzovku M90 – manuální devadesátina???). Bohužel, NatyAgi si ten svůj trochu rozbouchla – to mělo za následek pravděpodobnou nespolehlivost autorežimu. No, tak jsme si ty foťáky vyměnily. Ten můj původní sice není tak hezký (klasický černostříbrňák), ale NatyAgi to asi neva, bez autočasu si je nejistá. A tak se mi dostal do ruky ten původně její (sběratelsky cennější celočerňák). Sice je ochuzen o automat, s baterkami ale všechny ostatní časy šlapou, jak mají.

Tohle jsou první testovací fotky z něj. Trochu jsem se výsledku bála, vzhledem k tomu, že díky tomu rozbouchnutí zlobí dvířkanebyla jsem si jistá, jestli třeba náhodou dovnitř nesvítí. No, nesvítí :).

A protože se mi naskytla volnější chvíle a tak vůbec jsem „chytla slinu„, dokonce jsem se zase po letech hecla a domluvila si krásnou modelku na pár jen testovacích, naprosto obyčejných civil cvaků.

Nuž vážení, mám radost že své rozbouchnutí můj nový kamarád černočerný FE přečkal bez větší újmy, než je nefunkčnost nastavení ISO, a jen při vkládání filmu s ním musím trochu bojovat. Když ještě dopiluju ostření, budu mít možná ještě méně odpadu. Tak čau, račte se utopit v Simoniných kukadlech ♥.

A mimochodem, dneska bylo venku hezky, víte co ;).

Pac & Pěstí Metteorwa

Mohlo by se vám také líbit...

One thought on “Simona

  1. Čerf

    20 listopadu, 2019 at 10:39pm

    Jojo, hezky bylo :-). A na tvých fotkách je vysloveně krásně!

Your email will not be published. Name and Email fields are required

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..