Praktica poprvé

uvod

Dostala jsem Prakticu. Netrpělivě jsem si cvakala a cvakala, až jsem docvakala. V předjarním oparu byla barva jasná volba.  Je to pocitově velký rozdíl oproti Zenitu, ale i tak stále bojuju s tim, že neumím ostřit (což mi připomíná, že už bych si opravdu měla zařídit nový brejle, napadá mě to průběžně asi tak tři roky a starý brejle mám od osmý třídy…hehe).  Navíc jsem taky dlouhodobě byla neschopná pořídit baterku, aby se lépe rozchodil expozimetr. Celé jsem to tedy, jako obvykle, fotila jen tak ze srandy, podle odhadu. Ve většině mi to prošlo. Obsah nula nula nic, ale jako zkouška dobrý. Další film už čeká na vyvolání. Snad už tam taky budou nějaký vostrý fotky. Jupí.

Taky na mě začala dost doléhat jarní depka a opětovný flákání školy. Zbývá tak málo času a mně celkem dost práce na absolventský. Ajaj. To zas bude ostuda a vopruz a buzerace a stresy. A probdělý noci. A trapasy na zkoušce z Dějin umění. Já jsem na ně totiž vydlabaná jak necky.

Což mi připomíná, že bych chtěla poprosit o vyplnění tohoto dotazníku: Kam na dovolenou?. Je kraťoučký a jednoduchý, anonymní. Potřebuji to k písemné absolventské práci, budu tedy i velmi vděčná, když budete dotazník třeba sdílet mezi své přátele :).

Únor...
Únor…

 

Vodovky na Hollarce
Vodovky na Hollarce

 

Hollarka
Hollarka

 

Pepy
Pepy a můj index, do kterýho se mi vylil salát a následně jsem ho upekla v troubě. Rebelství až za roh. Pravděpodobně budu muset pořídit novej…

 

Daruma
Daruma

 

KodakPortra/Praktica

Kačenka
Kačenka

 

Hollarka
Hollarka

 

Daruma
Daruma, šichta

 

Daruma
Daruma

 

Domovaření
Domovaření

 

Domovaření
Domovaření

 

Daruma
Daruma

 

Daruma
Daruma

Aspoň že už aspoň trochu pominul ten lezavý mráz. To už mě krkalo hodně.

Pac & Pěstí Metteorwa

Mohlo by se vám také líbit...

Your email will not be published. Name and Email fields are required

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..