(Ne)Sváteční momentky

Brzo to bude za náma a nastane ten skutečný odpočinek a klid. Já jsem se tentokrát neudržela, a tak mám po svátcích o dva foťáky navíc. Při malém nákupu na hračkobazaru jsem za pakatel přibrala do party i „dětský fotoaparát“ – ruskou viliu. Je to prostě taková ruská šunka, od který nikdo nečeká zázraky. První film je v procesu, tak uvidíme…

Druhý nováček je instatní. Jo, po více než roce v Analogue jsem nakonec podlehla (adoptovala za hezkou cenu Instax Wide 300 z půjčovny). Ovšem za smutných okolností – Analogue s novým rokem končí. Holt, zelenej kretén a jeho kámoši mají silnější marketing. A tak jsem přišla o jednu ze svých „děckofriendly“ brigád. A výhodičky, víme…levný filmy, výhodný ceny za vyvolávání a komfort vzdálenosti od hnízda pět-deset minut chůze. A tak, možná na mladý kolena (jako neni mi ještě ani třicet žeano), snad začnu aspoň ty černobílý vyvolávat doma. Už jsem to chtěla zkusit hooodně dávno. Jenže…my máme okno i ve špajzu. To je prostě hodně palčivej problém, kterej se těžko řeší. A tak tenhle sváteční nápad nechávám pro jistotu ležet bokem.

Mlhavá Čertovka

A dál už čtyřstovkovej Kodak Ultramax – moje nová srdcovka. Ten film je boží ♥.

A jeden jakože nenucenej profil na závěr :D.

A to je prozatím vše. Občas trochu nasněží, sníh vydrží pět minut. Uzel kašle a chrchlá a je pořád tma. Tak snad brzo aspoň na čas, po silvestrovském šílenství, vypadnou ty hordy turistů. Začínají mi hrozně lézt krkem. Potřebujem do lesa ♥.

Pac & Pěstí Metteorwa

Mohlo by se vám také líbit...

Your email will not be published. Name and Email fields are required

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..